Second set of indicators not working - Triumph Bobber Forum
 1Likes
  • 1 Post By BOBBYP
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 8 (permalink) Old 02-05-2019, 10:57 AM Thread Starter
Member
 
Edwoodcostin's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 43
Second set of indicators not working

Nobody told me the bobber was a summer dry weather only bike. Dash and indicators flashing like Christmas tree lights. Second visit back to dealer. Not impressed.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_20181219_141234_1549378591902.jpg
Views:	75
Size:	61.0 KB
ID:	30669  
Edwoodcostin is online now  
post #2 of 8 (permalink) Old 02-06-2019, 04:41 PM
Senior Member
 
Triumphrider's Avatar
 
Join Date: Dec 2018
Location: The big smoke T.O. in Ontario
Posts: 168
Quote:
Originally Posted by Edwoodcostin View Post
Nobody told me the bobber was a summer dry weather only bike. Dash and indicators flashing like Christmas tree lights. Second visit back to dealer. Not impressed.
So what are you saying, the moment your caught in rain or are lodged with condensation, they donít work properly?
Triumphrider is online now  
post #3 of 8 (permalink) Old 02-07-2019, 03:15 AM Thread Starter
Member
 
Edwoodcostin's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 43
Quote:
Originally Posted by Triumphrider View Post

So what are you saying, the moment your caught in rain or are lodged with condensation, they don’t work properly?
I'm saying I've ridden the bike through winter and had to change the indicators....all four of them twice. And they don't just stop working they flash intermittently so makes the bike unrideable imo. Not good enough from a 12 grand bike.
Edwoodcostin is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 8 (permalink) Old 02-08-2019, 05:37 PM
Senior Member
 
Triumphrider's Avatar
 
Join Date: Dec 2018
Location: The big smoke T.O. in Ontario
Posts: 168
Agreed, I wonder if this may have something to do with the speedo/ťcu. I say this because Iíve had to change the speedometer with less than 2000 miles on the clock when the dealer diagnosed the non functioning of the flashers to be the speedometer.

There is no relay nor a fuse for the flasher system, they are wired through your speedo onto the ťcu. What the ****!

Good thing my bike was still under warranty, but like you Iím wondering if this will be a repeated issue.
Triumphrider is online now  
post #5 of 8 (permalink) Old 02-09-2019, 04:57 AM
Senior Member
 
Jaymz's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 187
Try changing the settings! I had the same problem getting no hazard light and changed setting from #1 - #4.
Try the different settings 1 - 4 and see if that works for you
Jaymz is online now  
post #6 of 8 (permalink) Old 02-09-2019, 08:03 AM Thread Starter
Member
 
Edwoodcostin's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 43
Cause was diagnosed and shown as water ingress again. Not good enough really.
Edwoodcostin is online now  
post #7 of 8 (permalink) Old 02-09-2019, 09:58 AM
Senior Member
 
BOBBYP's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: SUFFIELD, CT. USA
Posts: 749
Quote:
Originally Posted by Edwoodcostin View Post
Cause was diagnosed and shown as water ingress again. Not good enough really.
Do you pressure wash the bike or something? I am not seeing others having this issue and you have had it twice. Logic would dictate others are doing something different possibly.
Psychopasta likes this.
BOBBYP is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 02-09-2019, 07:39 PM Thread Starter
Member
 
Edwoodcostin's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 43
Dealership and triumph have reported that these and the other bikes with the same indicators have had issues. Several others have had them replaced. That's from the manufacturer. That's shite.
Edwoodcostin is online now  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Indicators LordLoveRocket71 Triumph Bobber Forum General Discussion 3 02-05-2019 12:49 PM
UK/EU indicators > US LED ones - Removal of chrome DeeEff Appearance Modifications 5 07-15-2018 09:37 AM
Horn not working. de56vdx Triumph Bobber Forum General Discussion 11 06-09-2018 10:07 PM
Cruise stopped working Todd Patrick Triumph Bobber Forum General Discussion 9 04-25-2018 02:47 AM
Short Front Indicators mismatch ModandRocker Appearance Modifications 4 03-09-2018 07:03 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome